Over Mieke

Over Mieke

 

 

 

Professioneel en persoonlijk

 

 

 

 

Mijn ervaring met evenementen en passie voor paarden heb ik gecombineerd in mijn bedrijf: EQUA PROJECTS. Samen met jou veranderen we een leuk paardenevenement tot een ware beleving. Mijn toegevoegde waarde is de manier waarop ik naar evenementen kijk. Wat levert het evenement op? Wat zijn je doelen? Wat zijn de risico’s? Hoe communiceer je op social media? En hoe geef je je deelnemers en bezoekers de perfecte ervaring?

Ik geloof in persoonlijk contact en wil graag samen met anderen de liefde voor het paard vieren.

Oog in Oog

 

Waarom paarden?

Paarden zijn mijn passie! Als klein meisje wilde ik niets liever dan bij paarden zijn en dat is mijn hele leven zo gebleven. Er gebeurt iets magisch wanneer je samen bent met paarden en zonder paarden is het leven voor mij net iets minder leuk. Jarenlang heb ik paarden als mijn hobby gezien tot ik mij realiseerde bij een training van een paardencoach, dat ik mijn talenten ook kan inzetten juist voor het paard. Deze zin veranderde mijn leven:

 

 

 

“Om aan eten te komen leggen paarden elke dag vele kilometers af? Waarvoor kom jij in beweging?”

 

 

 

Er was maar 1 antwoord mogelijk: Paarden. De enige juiste keuze voor mij. Helemaal omdat paarden eigenschappen hebben waarin ik mij herken: sterk, harde werkers, sensitief en bepalen hun eigen koers.

 

Waarom evenementen?

Een live evenement is dé manier om samen te komen en plezier te beleven. Het publiek dat zich van dichtbij over het paard verwonderd en geniet van alles wat dit mooie dier kan. Dat drijft mij om evenementen te organiseren. En het is mijn missie om ervoor te zorgen dat deze evenementen onderscheidend zijn, vlekkeloos verlopen en haar doelstellingen haalt met maximale impact op het publiek.

“Je kan slechts één keer een goede eerste indruk maken!”

Eventmanagement is een vak apart waarin ik veel ervaring heb. Op een gestructureerde en efficiënte manier ga ik aan de slag. Elk project benader ik met een open blik en kijk kritisch naar de slagingskans en risico’s. Door mij in te schakelen neem ik je veel werk uit handen en schakel ik mijn uitgebreide netwerk in.

Mijn specialisme is publieke evenementen binnen de paardenbranche, zoals shows, paardenmarkten, korte baan draverijen, optochten, filmondersteuning.

Certificering

Ik ben gecertificeerd Eventmanager (EMa) erkend door het Genootschap voor Eventmanagers.

Partners

 

 

Partner Renbaan Duindigt

 

"Genieten van sensationele draverijen, spannende paardenrennen en een gokje wagen wie er als eerste binnenkomt: Renbaan Duindigt staat garant voor een verassend dagje uit voor iedereen! Begin de dag met een gratis rondleiding om een kijkje achter de schermen te krijgen en proef de gezellige sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Renbaan Duindigt is de enige baan in Nederland war naast draverijen óók paardenrennen te bewonderen zijn. Duindigt ligt tussen Den Haag en Wassenaar in op een prachtig landgoed. De renbaan is af te huren voor feesten en partijen. Kom jij binnenkort de winnende renpaarden bewonderen in de winnaarsring?"

Centaur trails

"Centaur Trails heeft de mooiste paardrijvakanties over de hele wereld voor je verzameld. Is het je droom om een vakantie met paarden te maken? Wij hebben ruiterreizen voor ieder niveau, van beginner tot gevorderd, alleen of voor het hele gezin. Maak een trektocht te paard door de bergen, galoppeer over het strand of door de woestijn of ga westernrijden op een echte ranch. Als je speciale wensen hebt maken wij een reis op maat. Op onze vakanties ben je er zeker van dat de paarden goed worden verzorgd. Bij de keuze voor een paardrijvakantie staan duurzaamheid en verantwoord reizen voor ons voorop."

Paarden vakanties

Partner wordenDenk jij dat wij elkaar kunnen aanvullen? Neem dan contact met mij op via welkom@equaprojects.nl of 0655-724725.