Organisatie paardenevenementen

Partner Renbaan Duindigt

Equa Projects is sinds 2019 partner van Renbaan Duindigt. Mieke is mede verantwoordelijk dat Duindigt weer op de kaart staat in de paardenbranche. Dit heeft zij gerealiseerd door

  • een vernieuwde website,
  • invoering van online ticketing,
  • veel communicatie via Social Media en bekende paardensites, zoals Horses.nl,
  • na 4 jaar weer een succesvolle Dag van het Paard georganiseerd.

Duindigt doet weer helemaal mee.

Hoogtepunt van het jaar was de Dag van het Paard op 1 september. Een evenement dat in de jaren ‘80/’90 vele duizenden bezoekers trok. Vanaf 2000 werd deze dag nog maar sporadisch georganiseerd met een dieptepunt in 2015 met slechts 400 bezoekers. Door de professionele aanpak van Mieke is deze editie zeer succesvol verlopen met meer dan 1000 bezoekers. Hiermee wordt de Dag van het Paard een jaarlijks terugkomend evenement.

Complimenten van Corryanne Jansen, Coya-paardensieraden over de organisatie:

“Ik wil toch wel even complimenteren hoe alles georganiseerd is, echt helemaal geweldig. En ik vond uw eerste mailtje zo vriendelijk, dat ik tegen anderen die mij gevraagd hebben zei……… nee, ik heb zo’n leuk mailtje gehad dat ik op Duindigt ga staan :)”

In 2020 hebben we een vol programma. De koersen worden opgeleukt met een extra programma, zoals demonstraties van verschillende sporten, zodat ook niet-gokkers een leuke dag hebben. Daarnaast komen er nieuwe evenementen naar Duindigt, zoals Fantasia (dit is de Westerse naam voor een ruiterspel dat gehouden wordt door Noord-Afrikanen), Cowboydagen en natuurlijk op 30 augustus een nieuwe editie van de Dag van het Paard.