EQUAPROJECTS 2 JAAR

Woensdag 12 februari: EQUA PROJECTS bestaat 2 jaar.
De afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf vele succesvolle paardenevenementen mogen organiseren en ik wil al mijn klanten bedanken voor hun vertrouwen in mij.
Graag wil ik dat ook kleinere organisaties kennis kunnen maken met mijn diensten en daarom heb ik als traktatie een speciale kortingsactie.

Organiseer een open dag
en vergroot je klantenbestand

Open dag manages

Een evenement wordt vaak gezien als een kostenpost en veel gedoe. Maar ik zie het als een mooie kans om je klantenbestand uit te breiden. Met een verrassend programma, alles goed doordacht en tot in de puntjes geregeld, kan je potentiële klanten trekken. Want in deze tijd van digitalisering waar je alles wat je nodig hebt kan vinden op internet, wordt persoonlijk contact en iets met eigen ogen zien weer veel belangrijker. Beleven en ervaren! En vergeet niet de werking van mond-tot-mond reclame of moet ik zeggen app-tot-app reclame? Zet jouw bedrijf op een positieve manier neer en reken maar dat dat zich terug betaald.

Hoe doen we dat?

 

Samen met jou organiseer ik een open dag, geheel afgestemd op jouw wensen en niet te vergeten jouw doelen. Ik leer je precies waar je op moet letten, wat je vooral niet mag vergeten en hoe je een open dag tot een onvergetelijke ervaring maakt. En dat binnen het budget dat je hebt. Op deze manier investeer je 1x en kan je daarna zo’n evenement zelf organiseren.

 

 

Voor wie is dit interessant?

Een open dag organiseren is interessant voor ieder bedrijf dat meer klanten wil. Je laat je bedrijf zien aan je klanten, legt ze in de watten en kan ze iets speciaals aanbieden. Aangezien ik mij geheel richt op de paardenbranche moet je aan de volgende bedrijven denken:
– Maneges die meer les klanten willen voor manegepaarden en/ of privé paarden
– Pensionstallen die meer pensionklanten willen
– Professionals rondom de gezondheid van het paard die graag hun kennis willen overdragen
– Productiebedrijven, zoals trailers, paardenvoer, kleding

Wat kost dat?

Equa Projects is jarig en trakteert. Daarom bied ik deze dienst nu aan voor een speciale verjaardagsprijs en help ik jou met de gehele organisatie van je evenement.
* Evenement – Dagdeel vanaf € 500,-
* Evenement – Gehele dag vanaf € 750,-
* Evenement – Meerdere dagen vanaf € 1.000,-

Prijzen zijn excl. btw.